جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

اجاره مسکن نباید بیشتر از ۲۵ درصد افزایش یابد

رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر این‌که اجاره بهای مسکن نباید بیشتر از ۲۵ درصد افزایش یابد،‌گفت:بنگاه‌های املاک باید از وزارت راه مجوز فعالیت دریافت کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 16
کد خبر: ۱۳۳۹۶۹

به گزارش راهبرد معاصر رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: مسکن نیز مانند بسیاری چیزهای دیگر، یک بازار ملتهبی است. در این راستا جلساتی در ستاد تنظیم بازار برگزار شده و وزارت راه و شهرسازی برای کنترل بازار مسکن به ستاد مذکور ارائه شده است.

وی ادامه داد: بر این اساس وزارت راه پیشنهاد پرداخت وام ودیعه مسکن 100 میلیون تومانی را برای تهران ارائه کرده که فردا در شورای عالی مسکن درباره آن تصمیم‌گیری می‌شود.

وی افزود: مردم بلافاصله می‌توانند برای این وام ثبت‌نام کنند و بانک‌ها موظف شده‌اند این وام را پرداخت کنند.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این‌که میزان سود وام ودیعه فردا مشخص می‌شود، تصریح کرد: اساسا معتقدیم اجاره بهای مسکن در سال جاری نباید بیشتر از 25 درصد افزایش یابد. به همین دلیل هم بحث مفصلی داریم مبنی بر این‌که بنگاه‌های املاک به سامانه وزارت راه و شهرسازی متصل شوند تا برای فعالیت کارت دریافت کنند.

قاسمی تاکید کرد: به این ترتیب در سامانه فردی که واحدی را با یک مبلغ اجاره کرده است بخواهد برای سال آینده قرار را تمدید کند اگر بیشتر از 25 درصد باشد بلافاصله آلارم می‌دهد و ما متوجه می‌شویم.

ارسال نظر
آخرین اخبار